Info voor vrijwilligers

Wil je komen helpen bij TREC Amsterdam? Dan ben je van harte welkom!

Het enige dat je mee hoeft te nemen is een stoel, een thermosfles, een goed humeur en mooi weer! Als je wilt blijven overnachten, zijn een tent en toiletartikelen uiteraard ook erg handig.

Je krijgt een lunchpakket en de hele dag koffie, thee en/of limonade. Omdat je niet de hele tijd op het terrein bent, is het handig zelf een thermosfles mee te nemen, zodat je bij koud weer koffie of thee mee kan nemen als je bij je post of een hindernis zit. Als je het hele weekend komt helpen, krijg je uiteraard ook ontbijt en avondeten.

Zaterdag 21 maart zijn er vrijwilligers nodig om langs de route op controleposten te zitten en bijvoorbeeld voor praktische functies als parkeerwacht of om toezicht te houden op de paarden bij de aanbindplaats. Hierbij worden de vrijwilligers over het algemeen in tweetallen ingedeeld, dus neem gerust iemand mee die misschien niet zoveel ervaring met paarden heeft, maar die het wel leuk vindt om de aankomst- en vertrektijden van de deelnemers bij een post goed in de gaten te houden en te noteren. In totaal zijn op zaterdag 21 maart meer dan 20 vrijwilligers nodig.

Zondag 22 maart zijn er vrijwilligers nodig om de MA en de PTV-hindernissen te jureren. Bij iedere PTV-hindernis moet namelijk minstens één jurylid zitten en de PTV bestaat uit 16 hindernissen. In totaal zijn op zondag 22 maart meer dan 25 vrijwilligers nodig.

Wil jij ons helpen ervoor te zorgen dat de deelnemers kunnen genieten van een vlekkeloze wedstrijd? Geef je dan snel op als vrijwilliger via het contactformulier. Zowel wij als de deelnemers zullen je dankbaar zijn en wij doen ons best om het hele weekend goed voor je te zorgen.